Haukiputan Sähköosuuskunta
Haukiputan Sähköosuuskunta

Sähköverkko

Tarjoamme sähköverkkopalvelut kotitalouksille, yrityksille ja yhteisöille sekä pysyviin, että tilapäisiin tarpeisiin. Autamme sinua myös valitsemaan omiin tarpeisiisi sopivat mittaustavat ja tuotteet.

Sähkönsiirron ostat aina meiltä paikalliselta verkkoyhtiöltäsi ja sähköenergian vapaasti valitsemaltasi myyjältä. Haukiputaan Sähköosuuskunta hoitaa sähkön mittauksen ja ilmoittaa mittarilukemat sähkönmyyjille.  

Etäluettavilla sähkömittareilla mitataan jakeluverkon kautta asiakkaille siirretyn sähköenergian määrää. 

Haukiputaan Sähköosuuskunnan sähkönjakelualue kattaa Haukiputaan ja Kellon suuralueet Oulussa. Sähköverkkoamme rakennetaan ja ylläpidetään asiakkaidemme tarpeet huomioiden. Rakentaminen on viime vuosina vaihtunut ilmajohdoista maakaapeleihin.

Rakentamismallin muutos vähentää metsien raivausta, jolloin hiilinieluja jää enemmän käyttöön. Ylläpidettävää jakeluverkkoa on yli 1 000 km ja muuntoasemia on yli 300 kpl.

Asiakkaiden käyttöpaikkojenkin määrä on hiljattain ylittänyt 10.000 kpl rajan.
Osuuskunnan ammattilaiset palvelevat mielellään oman alueen jäseniä ja asiakkaita.

 

Tilaa puunkaatoapua

Tarjoamme puunkaatoapua asiakkaillemme tilanteissa, jossa asiakkaan tontilla kasvava puu sijaitsee lähellä sähkölinjaa. Kaadamme puun tai puut oikeaoppisesti aiheuttamatta vaaraa ihmisille, rakennuksille tai sähkölinjoille. Arvioimme avuntarpeen aina tapauskohtaisesti.

Ota yhteyttä toimisto@hso.fi tai soittamalla vaihteeseen (08) 5612 600

 

Tilaa kaapelikartta tai kaapelinnäyttö

Ennen kuin kaivat, selvitä maakaapeleiden sijainnit. Ota yhteyttä toimisto@hso.fi tai soittamalla numeroon (08) 5612 600.

Katso kaapelinäytön hinnat palveluhinnastostamme

  
Sää asettaa usein omat haasteensa
verkon kunnossapidolle
 

Jakokaapin kytkentä Virpiniemessä

 


Maakaapelin asennusta
Ukonkaivoksen alueella

Palvelunumerot
Vikapäivystys 050 5632 116 Asiakaspalvelu (08) 477 040