Haukiputan Sähköosuuskunta
Haukiputan Sähköosuuskunta

Yritys

Haukiputaan Sähköosuuskunta tarjoaa laadukkaita sähköverkkopalveluita Oulun kaupunkiin kuuluvan Haukiputaan alueella yli 10 000 sähkönkäyttöpaikkaan.

Toimialue on pinta-alaltaan 445,35 km2 ja asukkaita on yli 19 000. Osuuskunta on keskittynyt palvelemaan sähkönkäyttäjiä Haukiputaan, Kellon ja Oulun alueella, panostamalla käyttövarmaan jakeluverkkoon sekä varmistamalla kilpailukykyiset siirtohinnat.

Haukiputaan alueen nopea väestönkasvu Oulun kupeessa on merkinnyt voimakasta sähköverkon kehittämistä jo vuosikymmenien ajan. Yrityksen oma paikallistuntemuksen omaava asentajakunta on antanut tähän oivan mahdollisuuden. Kaikki alueen taajamat on siirretty maakaapeliverkkoon käyttövarman sähkönsaannin takaamiseksi omistajille.

Osuuskunta on perustanut Oulun Seudun Sähkön kanssa OK Aurinkovoima nimisen yhtiön, jonka tarkoituksena on rakentaa Haukiputaan alueelle aurinkopuistoja.

Voit lukea lisää yrityksemme toiminnasta aina vuodeta 1918 alkaen historia -osiosta.

 

Kehittämissuunnitelma

Kehittämissuunnitelmassa kuvaamme Haukiputaan Sähköosuuskunnan sähköverkon tulevaisuuden kehittämistoimenpiteet ja kehittämisstrategian sekä esittelemme toimintaympäristöön vaikuttavat muutokset.

Kehittämissuunnitelman rakenne perustuu Energiaviraston kehittämissuunnitelmista antamaan määräykseen. Oheisilla sivuilla, suunnitelman tiedot ovat luettavissa ja kommentoitavissa.

Kuulemisen päätyttyä, esitetyn kehittämissuunnitelman lisäksi kuulemisen tulokset toimitetaan Energiavirastolle.

 

Haukiputaan sähköosuuskunnan vuoden 2024 kehittämissuunnitelma on nyt julkaistu. 

Kehittämissuunnitelma on luettavissa oheisen linkin kautta:

 https://hso.kehittamissuunnitelma.fi/

 Toivomme, että annat palautetta näiden sivujen kautta. Silloin pääset vaikuttamaan aidosti siihen, miten Haukiputaan Sähköosuuskunnan sähköverkon kehitystä tulevaisuudessa edistetään. Kehittämissuunnitelmamme on kuultavana 1.5.-31.5.2024 välisen ajan. 

 

Myös vuoden 2022 kehittämissuunnitelman versio on edelleen luettavissa alla olevan linkin kautta:

 https://hso-2022.kehittamissuunnitelma.fi/

 

 

Toiminta-alueemme

 


Palvelunumerot
Vikapäivystys 050 5632 116 Asiakaspalvelu (08) 477 040