Haukiputan Sähköosuuskunta
Haukiputan Sähköosuuskunta

Yökuormien ohjaus ja HAN-portin aktivointi

Yökuorman ohjaus halvemmille tunneille nyt mahdollista! (ei monimittauskohteet)

Voimassa oleva yökuormien ohjaus kytkeytyy päälle klo 22 alkavalla tunnilla (satunnaisella viiveellä) ja on päällä klo 07 saakka. Mikäli haluat muuttaa yökuorman alkavan vasta klo 01, laita sähköpostia osoitteeseen toimisto@hso.fi niin kytkemme käyttöpaikallesi vaihtoehtoisen kuormanohjauksen. Mainitse viestissä nimesi, puhelinnumerosi sekä käyttöpaikkasi osoite.

Huomiothan, että yökuorman aikaa muutettaessa, se lyhentää myös esimerkiksi lämminvesivaraajan lämmitysaikaa.

Muutos on ilmainen Haukiputaan Sähköosuuskunnan asiakkaille.

HAN-portin aktivointi (ei monimittauskohteet)

Vaihtamiemme uusien Aidon-mittareiden myötä käyttöpaikoille on nyt mahdollista aktivoida HAN-portti eli kotiautomaatioliitäntä. Liitännän kautta saat hyödynnettyä mittarin mittaustietoa.

Tyypillisiä mittaustietoja hyödyntäviä järjestelmiä ovat kotiautomaatiojärjestelmät sekä ajoneuvojen älykkäät latauslaitteet. Saadaksesi mittarin mittaustiedot käyttöösi, tarvitset mittarisi liittimeen kytkettävän laitteen tai sovittimen, jonka kautta mittaustiedot siirtyvät. Mittarin tiedot ovat lähes reaaliaikaisia ja ne soveltuvat esimerkiksi älykodin ohjaukseen, energiankäytön seurantaan sekä laskujen tarkastukseen. Jos haluat aktivoida mittarisi HAN-portin, laita sähköpostia osoitteeseen mailto:toimisto@hso.fi. Mainitse sähköpostissa nimesi, puhelinnumerosi sekä käyttöpaikkasi osoite.

Aktivointi on ilmainen Haukiputaan Sähköosuuskunnan asiakkaille.

 

Kaikki tiedotteet >

Aiheeseen liittyvät linkit

Tiedotteet


Palvelunumerot
Vikapäivystys 050 5632 116 Asiakaspalvelu (08) 477 040