Laskutus

Oulun Sähkönmyynti Oy vastaa Oulun Energian, Kemin Energia Oy:n, Keminmaan Energia Oy:n, Raahen Energia Oy:n, ja Tornion Energia Oy:n laskutuksesta ja maksuliikenteen hoidosta. Oulun Sähkönmyynti Oy on laskulla saajana ja laskulta näet erittelyt, minkä yhtiön palveluista lasku muodostuu.

Haluamme tehdä sähkölaskun maksamisen sinulle mahdollisimman helpoksi ja joustavaksi. Voit valita sinulle sopivimman laskutusvälin, eräpäivän ja laskutustavan.

Voit maksaa sähkönkulutuksesi neljällä, kuudella tai kahdellatoista laskulla vuodessa. Voit valita laskuillesi sinulle sopivimman eräpäivän seuraavista päivistä: kuukauden 5. päivä, 15. päivä, 20. päivä tai viimeinen päivä. Eräpäivän ja laskutusvälin voit valita sopimusta tehdessäsi tai muuttaa tiedot Energiatilillä.

Sähkölaskusi saat  valintasi mukaan perinteisenä paperilaskuna, suoramaksuna tai ympäristöystävällisenä e-laskuna.

Tutustu myös laskunlukuoppaaseemme >>

Suoraveloitus päättyy vuoden 2014 alussa

Suomalainen suoraveloitus poistuu käytöstä vuoden 2014 alussa. Suoraveloituksesta suositellaan siirtymään e-laskuun tai uuteen suoramaksuun. Muutos on osa Suomen siirtymistä yhtenäiseen euromaksualueeseen (SEPA).

E-lasku on parempi vaihtoehto perinteiselle paperilaskulle niin laskun maksajan kuin laskuttajankin näkökulmasta. Suoramaksu puolestaan sopii maksajalle, jolla ei ole vielä käytössä verkkopankkia. Suoraveloituksesta suoramaksuun siirtyminen ei edellytä maksajalta toimenpiteitä, vaan laskuttaja ja pankki huolehtivat muutoksesta. E-laskusopimuksen voit tehdä omassa verkkopankissasi.

Powered by Galaxo