09.05.2016

Tiedote!

Tiedote

Sähköntoimitus katkeaa ilman sähkösopimusta

Haukiputaan sähköosuuskunta tulee jatkossa katkaisemaan sähköntoimituksen sopimuksettomiin käyttöpaikkoihin. Sähköntoimitus kiinteistöön edellyttää voimassaolevaa sähkösopimusta asiakkaan ja sähköntoimittajan välillä.

Verkkoyhtiön on mahdotonta tavoittaa sopimuksettoman kohteen asukasta ilman asukastietoja. Sähköt katkaistaan jatkossa muuttotilanteessa, jos uusia sopimuksia ei ole tehty.

Vanhat sopimukset kannattaa irtisanoa ja tehdä uudet sähkönmyynti- ja verkkopalvelusopimukset viimeistään kaksi viikkoa ennen muuttoa. Samalla sovitaan minä päivänä sähköt tulee olla kytkettynä uuteen osoitteeseen. Edellinen asukas on vastuussa sähkölaskuista siihen päivään asti johon sopimus on päätetty.

Toimitusvelvollinen sähkönmyyjä alueellamme on Oulun Sähkönmyynti Oy

www.oulunenergia.fi/         puh. 010 287 7800

Voitte olla yhteydessä asiakaspalveluun myös sähköpostitse: osm@pohjoistavoimaa.fi

Huolehdi sähkö- ja paloturvallisuudesta

Varmista ennen sähköntoimituksen aloittamista, ettei asunnossasi ole päällä sähkölaitteita, jotka voivat aiheuttaa tulipalon vaaraa. Tällaisia laitteita ovat esimerkiksi liesi, uuni ja kiuas.

Käytännössä sähköt kytketään etäkytkentälaitteella tai asentajan toimesta kiinteistön mittauskeskuksesta, eikä näistä ole mahdollista havaita asunnon sähkölaitteiden kytkentätilaa ja mahdollisia vaaratilanteita.

Asiakkaan tulee varmistaa turvallinen kytkentä HSO:lle esimerkiksi soittamalla.

HSO:n asiakaspalvelu on avoinna arkisin 8.00 – 15.30 osoitteessa Martinniementie 31

puh. 08-5612 602 tai asiakaspalvelu@hso.fi

Powered by Galaxo